• Advies
 • Beheer
 • Bouw
 • Over ons
 • Projecten
 • Nieuws
 • Contact
 • NKM Network Services

  Wiltonstraat 16
  3905 KW Veenendaal
  info@nkm.nl
  +31 (0) 88 1818 200

  Dependance:
  Jan Steenstraat 14
  2923 CP  Krimpen aan den IJssel

  Keer terug

  Ombouw Site Management Systeem

  Jarenlange ervaring in Service en Beheer maken NKM een betrouwbare partner waar het gaat om implementatie van systemen. Vanuit CAIW Operator is de opdracht aan NKM gegund om voor meer dan 120 locaties de ombouw naar het toekomstbestendige Apollo site management systeem uit te voeren. Daarnaast zullen de nieuw te bouwen locaties allemaal voorzien worden van dit systeem. Inmiddels is dit project afgerond en het systeem naar tevredenheid in bedrijf.

  Na jarenlang voor CIF Operator (tegenwoordig CAIW) het toegangsbeheer naar tevredenheid uit te hebben gevoerd is de volgende stap gezet door de ombouw naar het nieuwe toegangssysteem. Tot dat moment was facilitair beheer en beheer van de toegangsrechten voor opdrachtnemers, engineers, monteurs, huurders etc. voor NKM de hoofdtaak.

  De ombouw

  De ombouw omvatte een nieuw site management systeem: Centraal in datacenter door NKM gehost de i-Protect server, nodig om de alarm opvolging en remote monitoring te garanderen. Per locatie Apollo systeem waarop de sensoren en de kaartlezer worden aangesloten.

  Middels sensoren wordt de temperatuur, vochtigheid, netspanning, koelsysteem, UPS en al dan niet legale toegang (inbraak) gemonitord. Deze opdracht omvatte het vervangen van het bestaande systeem ook wel installed base genoemd. In dit geval gaat het om vervanging van de I-box voor het nieuwe systeem (Keyprocessor Apollo) met als doel de toekomstbestendigheid significant te verbeteren.

  De 122 bestaande locaties zijn efficiënt omgebouwd van I-box naar Apollo. Gaat om een specialistische ombouw waarbij kabels tussen de glasvezelbundels zijn gelegd. Daarnaast zijn verbeteringen doorgevoerd, denk daarbij aan verbeterde kaartlezers. Kosten zijn bespaard door gebruik van bestaande sloten en ook is een deel van de bestaande sensoren aangesloten op het nieuwe systeem.

  Bekijk ook eens

  Camerabewaking voor het Wallengebied

  Project Nissewaard

  Ombouw Site Management Systeem