• Advies
 • Beheer
 • Bouw
 • Over ons
 • Nieuws
 • Contact
 • NKM Network Services

  Wiltonstraat 16
  3905 KW Veenendaal
  info@nkm.nl
  +31 (0) 88 1818 200

  Dependance:
  Jan Steenstraat 14
  2923 CP  Krimpen aan den IJssel

  Welkom bij NKM

  Leuk dat je een kijkje komt nemen bij NKM. Het is heel goed mogelijk dat wij de partij achter jouw internetverbinding thuis en/of op het werk zijn. Wij werken namelijk in opdracht van verschillende aanbieders en leggen in heel Nederland coax- en glasvezelnetwerken aan, verzorgen de volledige kabelinfrastructuur en beheren deze vervolgens ook. Zo bent u voorzien van een betrouwbare internetaansluiting- en verbinding en kunt u zorgeloos online films kijken, muziek luisteren, series streamen en zoveel op social media’en als dat u wilt.

  Gepersonaliseerde bewonerscommunicatie per adres

  Heeft u hier bericht van gehad en wilt u weten welke werkzaamheden er exact wanneer uitgevoerd zullen worden en waar u rekening mee moet houden qua doorlooptijd en eventueel overlast? Log dan hier in en blijf op de hoogte.

  NKM-busje gespot?

  Heeft u een NKM-busje bij u in de buurt zien rijden óf één van onze medewerkers bezig gezien? Dan is de kans aanwezig dat wij óók bij u in de buurt aan de slag gaan om razendsnelle en betrouwbare internetverbindingen aan te leggen. En dat houdt in dat de voetpaden en/of straten mogelijk tijdelijk open komen te liggen. Wilt u weten hoe of wat? Bel ons even, dan pakken wij de agenda erbij om te controleren of er werkzaamheden bij u in de straat ingepland staan.

  Bel direct

  Een storing, wat nu?!

  Wij monitoren alle verbindingen en netwerken voor verschillende aanbieders 24/7. En beschikken daarnaast over een storingsdienst voor glasvezelschades. Hierdoor kunt u er op vertrouwen dat wij er direct bovenop zitten en de storing dankzij onze monteurs door heel Nederland zo snel mogelijk verholpen wordt. Zo kun jij in no-time weer naar hartenlust gebruikmaken van internet. Duurt de storing toch te lang? Neem dan contact op met uw internetprovider voor meer informatie.