• Advies
 • Beheer
 • Bouw
 • Over ons
 • Projecten
 • Vacatures
 • Nieuws
 • Contact
 • NKM Network Services

  Wiltonstraat 16
  3905 KW Veenendaal
  info@nkm.nl
  +31 (0) 88 1818 200

  Dependance:
  Jan Steenstraat 14
  2923 CP  Krimpen aan den IJssel

  Keer terug

  Eerste klant Gelderse Vallei aangesloten op het glasvezelnetwerk

  “De eerste huisaansluiting in Gelderse Vallei Midden is een belangrijke mijlpaal. Het was spannend of we de 50% in dit gebied gingen halen, maar mede dankzij de inzet van onder andere initiatiefgroep O-gen, Lunteren.net en ambassadeurs uit het gebied, is het gelukt.”

   

  Eerste klant buitengebied Gelderse Vallei Midden maakt gebruik van glasvezeldiensten

  Piet Grootenboer, directeur Glasvezel buitenaf en aannemer NKM sloten vanmiddag familie Vaarkamp aan de Barneveldseweg in Lunteren aan op het glasvezelnetwerk van Glasvezel buitenaf. De familie Vaarkamp is een van de eerste klanten in het buitengebied van Gelderse Vallei Midden, die gebruik maakt van het supersnelle netwerk. Dienstaanbieder Solcon en aannemer NKM waren aanwezig om de technische voorbereidingen te treffen. In totaal worden er in Gelderse Vallei Midden bijna 3500 adressen aangesloten.

  “De eerste huisaansluiting in Gelderse Vallei Midden is een belangrijke mijlpaal. Het was spannend of we de 50% in dit gebied gingen halen, maar mede dankzij de inzet van onder andere initiatiefgroep O-gen, Lunteren.net en ambassadeurs uit het gebied, is het gelukt. Inmiddels zijn we op de helft van de werkzaamheden en is er al veel werk verricht; zo wordt er 860 kilometer gegraven in het buitengebied. Dat de eerste bewoners nu gebruik kunnen maken van het snelle netwerk is een feestelijk moment, dat we graag vieren. We zijn tevreden over de voortgang in het gebied en hopen eind van dit jaar te kunnen vieren dat alle bewoners zijn aangesloten op het netwerk,” aldus Piet Grootenboer.

  NKM heeft de klus geklaard

  NKM Networks Service uit Veenendaal verzorgt namens Glasvezel buitenaf de uitrol van glasvezel in het buitengebied van Gelderse Vallei Midden. Russell Crye Directeur bij NKM: “Een eerste actieve huisaansluiting in een project is altijd een mooi moment om bij stil te staan. De bewoners kunnen eindelijk ervaren wat de voordelen zijn van een snelle breedband verbinding. De werkzaamheden in Gelders Vallei Midden verlopen voortvarend; ca. 50% van de graafwerkzaamheden zijn gereed. Ons streven is om alle bewoners die zich voor een aansluiting hebben ingeschreven, voor eind van het jaar aan te sluiten op het netwerk, zodat zij kunnen genieten van de vele voordelen van glasvezel.”

  https://www.glasvezelbuitenaf.nl/deelgebied/gelderse-vallei-midden/actueel/!/49442/eerste-klant-buitengebied-geld