• Advies
 • Beheer
 • Bouw
 • Over ons
 • Nieuws
 • Contact
 • NKM Network Services

  Wiltonstraat 16
  3905 KW Veenendaal
  info@nkm.nl
  +31 (0) 88 1818 200

  Dependance:
  Jan Steenstraat 14
  2923 CP  Krimpen aan den IJssel

  Keer terug

  Netwerkmonitoring- en optimalisatie

  Behalve advies over het aanleggen van een kwalitatieve kabelinfrastructuur en het efficiënt aansluiten van de coax-, dan wel glasvezelnetwerken adviseren wij u daarnaast graag op het gebied van netwerkmonitoring. Vanuit ons in-house Network Operating Center (NOC) en onze unieke expertise op basis van jarenlang opgebouwde kennis en ervaringen zijn wij in staat om u op maat te adviseren en zelfs de volledige monitoring en beheer uit handen te nemen van technische locaties welke onderdeel uitmaken van het netwerk.

  Professioneel 24/7 beheer en onderhoud
  Naast de uitrol en upgrading van netwerken, is beheer, preventief en correctief onderhoud nodig om de netwerken te kunnen laten functioneren. Netwerken zijn per operator specifiek qua technische opbouw en elke opdrachtgever stelt zijn eigen eisen aan onder andere reactie-, reparatie- en rapportagetijden. Onze Service & Beheer organisatie is 24 uur per dag, zeven dagen in de week operationeel voor de optimale werking van netwerken.

  Actief en passief beheer
  NKM verzorgt zowel het actief (o.a. patchingen, activaties en PoP-management) als passief (o.a. oplevermanagement, preventief onderhoud en storingen) beheer van het glasvezelnetwerk van de klant. Deze is hierdoor verzekerd van een optimaal beheer en gewaarborgde kwaliteit en stabiliteit van het glasvezelnetwerk. Het professioneel beheren en onderhouden van deze netwerken, is een vak dat binnen NKM wordt ingevuld voor gerenommeerde opdrachtgevers.

  Meer weten over actief en passief netwerkbeheer in het algemeen en/of profiteren van NKM’s in-house NOC? Neem dan nu contact op voor meer informatie.

  Ik wil meer informatie