• Advies
 • Beheer
 • Bouw
 • Over ons
 • Nieuws
 • Contact
 • NKM Network Services

  Wiltonstraat 16
  3905 KW Veenendaal
  info@nkm.nl
  +31 (0) 88 1818 200

  Dependance:
  Jan Steenstraat 14
  2923 CP  Krimpen aan den IJssel

  Keer terug

  Detachering

  Voor uw breedbandproject profiteren van de unieke technische kennis en kunde van onze ervaren glasvezel en Coax medewerkers? Wij zijn actief ten aanzien van advisering en begeleiding van initiatiefgroepen, coöperaties, gemeenten en provincies voor de ontwikkeling van een breedbandnetwerken voor iedere stap in de keten. De technici van NKM zijn betrokken en benaderen ieder project alsof het een eigen netwerk betreft.

  Jarenlange expertise
  Met onze exploitatie achtergrond, kennis en ervaring op het gebied van ontwerp, aanleg, service en beheer van Breedband netwerken is NKM dé partner voor coöperaties, gemeenten en initiatiefgroepen. Van de engineering, business cases en aanbestedingen tot aan de aanleg, toetsing & toezicht en beheer & onderhoud. Bepaal zelf op welk gebied u gebruik wilt maken van onze jarenlange expertise op het gebied van breedbandnetwerken.

  Profiteer ook
  Benieuwd naar de verschillende financierings- en subsidiemogelijkheden? Hulp nodig bij de aanbesteding van uw netwerk? Nieuwsgiering hoe het proces van ontwerp, aanleg en exploitatie verloopt? Of op zoek naar een ervaren partij voor actief en passief beheer van uw netwerkinfrastructuur? Neem gerust contact op om uw wensen te bespreken en profiteer ook van onze jarenlange expertise.

  Meer weten over de aanleg en het beheer van glasvezel(netwerken) in het algemeen en/of de specifieke mogelijkheden van detachering bespreken? Neem dan nu contact op voor meer informatie.

  Ik wil meer informatie